“WAMP server” Localhost not working, giving blank pages—WAMP server.mp4

Posted by: Admin  :  Category: Phpmyadmin

Linux Cpanel shared hosting: 600 GB disk space, 6 TB bandwidth, free domain, unlimited databases and ftp accounts, web hosting cheap and pro at Hostony

Linux Cpanel shared hosting: 600 GB disk space, 6 TB bandwidth, free domain, unlimited databases and ftp accounts, web hosting cheap and pro at Hostony

www.vinodkumarblog.com “WAMP server” Localhost not working, giving blank pages—WAMP server problem solved wamp apache server could not start. Local host and phpmyadmin page giving Empty body–PROBLEM SOLVED php_mbstring.dll missing upon instal Local host and phpmyadmin page giving Empty body ERROR – additional features for working linked tables have been deactivated LOG IN SCREEN WAMP Error cant get localhost to start favicon.ico not found localhost is not working please help, i was tried everything… moodle installation problem wampapache fails to start on Windows 7
Video Rating: 4 / 5

Linux Cpanel shared hosting: 600 GB disk space, 6 TB bandwidth, free domain, unlimited databases and ftp accounts, web hosting cheap and pro at Hostony

25 Responses to ““WAMP server” Localhost not working, giving blank pages—WAMP server.mp4”

  1. Phayzore Says:

    I can’t find mine. My blocking PID is 756, I only have 804 and 636 in mine?

  2. COMPUTEREXPECT Says:

    very low volume

  3. milkyjam1 Says:

    thanks for the pointers brah

  4. deanpanayotov Says:

    This is great. Thank you!

  5. VBproTUT Says:

    Thank you sooooooo much!

  6. MyMinecraftWay Says:

    Tnk You Skype Took Mine ahha

  7. Drewsta01 Says:

    Skype did it to me as well THANKS A LOT!
    Yeah now I have to figure out if I can run skype at the same time :S Beacuse I’m constantly using it

  8. lommengeoffrey52 Says:

    euhm by me, I try to open localhost but then there’s a little screen that says that you need a username and a password to open localhost :O

  9. klds0906utube Says:

    Thnx bro. it was really helpful…

  10. saurabh29190 Says:

    i m not getting pid in the task Managar !!!!

  11. TheMynameiskasun Says:

    wooow bro!!! thanks

  12. kandyjet Says:

    excellent! this solved my problem. damn skype was the one who gave the problem. i found that pid with the help of this video. keep it up..thanks bunch..

  13. klob1100 Says:

    thank you10x. . . now i know port 80 is being used by inetinfo.exe which is the
    Microsoft IIS…
    God bless you..

  14. nnhaswell Says:

    Thanks a great help!

  15. tsoomng Says:

    I even formatted my computer cuz of the blank page. After fresh installation it was working. However, after installing several programs I was in the same situation again. hehe. TNX FOR DA VIDEO!!! It was skype after all.

  16. sebbs89 Says:

    This was actually helpful. Thanks. I had a little problem. I couldn’t see the PID column in Task Manager. So, in addition, if you’ve got the same problem go to View->Select Columns->Check PID

  17. lesffsssaaa Says:

    mhmm… when i went to task manager it saids that the System is using the PID and can’t end process. Any help?

  18. stekkingerj Says:

    WOW I spent one week trying to instal Drupal on a Wamp server but could not get my server to work. Watched your video and that was the problem. Great tutorial thanks for the help!

  19. icankil Says:

    no skype , no services is using port 80 , already reinstalled… but still problem loading page.. using wamp 64bit and o.s windows ultimate 64 bit

  20. teamreina22 Says:

    THANK YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  21. mickey00ron Says:

    I used to panic when my localhost comes blank, but this forum & video will learn you how to fix blank page….. simple go to your skype option — then advanced — connection — then UNCHECK use port 80 & 443 as alternatives for coming connections —- IMPORTANT restart your computer to effect the changes…. enjoy!

  22. koollifestudio Says:

    thanks bro for the better explanation… but the india guy is great…… thanks u guys

  23. tomatohurdle Says:

    thank you:)

  24. piumpan Says:

    Thnx a lot :) i had the same problem and fixed it

  25. ruyi85 Says:

    same problem here, and fixed, thanks! 🙂
    

Leave a Reply

*